top of page

FLORMIN-COM

  Flormin-Com este o companie de construcții și dezvoltare imobiliară cu sediul în Chișinău, fiind una dintre cele mai de succes companii de construcții din Republica Moldova și având o dezvoltare progresivă și constantă.

Dintr-o afacere de familie înființată în anul 2013, compania Flormin-Com a devenit un dezvoltator imobiliar de încredere care livrează oamenilor, în primul și în primul rând, calitate la m2.

Flormin-Com se mândrește cu managementul său performant și cu personalul înalt calificat, alături de care se implementează permanent tehnologii noi în domeniul construcțiilor și se promovează o puternică cultură organizațională.

Mai mult decât atât, proiectele noastre sunt remarcabile pe piața imobiliară din R. Moldova, având un statut inovativ ce contribuie la buna dezvoltare a infrastructurii țării.

Istoria Flormin-Com:

  • Inițial compania a construit și a renovat mai multe spații comerciale precum Tagaer, ORBICO, Goose&Gooose, Hotelul Astoria.

  • În anul 2018 a fost inițiată construcția primului complex locativ combinat, Cottage Residence - unic pe piață la acel moment.

  • În anul 2019 Flormin-Com inițiază un proces planificat de reformă și modernizare la nivel managerial, fapt ce consolidează întreaga companie și o propulsează spre o dezvoltare ascendentă și continuă.

  • În 2019 încep construcțiile asupra unui nou complex situat în inima sect. Buiucani - Alpha Residence.

  • În anul 2021 compania dezvoltă unul dintre cele mai competitive proiecte din sfera construcțiilor, este vorba despre complexul rezidențial HORA Village - un orășel modern care cuprinde o mulțime de avantaje și care este amplasat în cea mai bine cotată zonă a capitalei.

6
5
4
3
2
1

Cottage Residence

Str. Bucovina 3, sectorul Ciocana

Complexul include 181 de townhouse-uri, fiecare având curte privată, și 110 apartamente. Complexul este de tip închis, cu infrastructură proprie, spații verzi amenajate, zone de agrement pentru maturi și terenuri de joacă pentru copii.

transparent flor.png

ALPHA RESIDENCE

str. O. Ghibu 10, sectorul Buiucani

Complexul este construit din cărămidă roșie și fațade ventilate din panouri compozite Etalbond, iar 2/3 din terenul complexului este rezervat pentru o curte imensă, de tip închis, teren de joacă pentru copii și zone de agrement pentru maturi.

back-01.png

Facem tot ca viața să fie mai frumoasă, mai ușoară, mai acasă.
Frumusețea cândva pe imagine, acum e reală și disponibilă cu ajutorul companiei noastre!

PNF.png
R _ 9.jpg
bottom of page